Maritime Stars: Deltager løfter sløret for deres pitch

  0
  Gert Nielsen og Mads Helle fra Bionic System Solutions løfter lidt af sløret for, hvad de har pitchet for fyrtårnsvirksomhederne. Foto: Stefan Holmager Larsen
  REKLAMA

  Selve pitcharrangementet ved Maritime Stars er et lukket arrangement, hvor kun de 24 fyrtårnsvirksomheder kan se med på livestream fra pitchlokalet. Alligevel er det lykkedes Maritime Direct at få et lille indblik i idéerne bag pitchene.

  Her løfter Gert Nielsen, CEO, og Mads Helle, CTO, fra Bionic System Solutions BSS lidt af sløret for, hvad de har pitchet for fyrtårnsvirksomhederne, der skal sikre dem en plads blandt de fem iværksættervirksomheder, der slipper gennem nåleøjet til Maritime Stars.

  (Visited 34 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here