Storbritannien overvejer forbud mod oliejagt

  0
  Arkivfoto: Nina Garman, Pixabay.
  REKLAMA

  Regeringen i Storbritannien overvejer nu at udfase den britiske olieindustri. Det skriver det engelske medie The Telegraph.

  Den britiske regering overvejer i øjeblikket om landets olieundustri med godt 270.000 arbejdere skal udfases. Således ser premierminister Boris Johnson og hans ministerhold i øjeblikket på et projekt om at lade alle landets olielicenser ophøre i 2040, ligesom et midlertidigt stop for tildeling af nye licenser er på bordet, skriver den engelske avis.

  Danmark har allerede sat 2050 som slutdatoen for dansk olieudvinding, ligesom nye licenser til efterforskning af oliefelter er indstillet, og nu ser det altså ud til, at Storbritannien følger i samme spor.

  På globalt plan har også blandt andre Frankrig, Italien, New Zealand og Danmarks naboer hinsidan i Sverige, sat et fremtidigt punktum for olieudvindingen.

  (Visited 142 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here