Rederi udvider sin flåde med ottende skib i år

  0
  Image: Wikipedia.
  REKLAMA

  Det cypriotiske rederi Castor Maritime har købt en brugt japansk-bygget kamsarmax-bulker fra 2011 for 16,85 millioner dollar. Det er det ottende skib, som rederiet har købt siden nytår. Det oplyser Castor Maritime.

  Castor har allerede brugt over 100 millioner dollar alene i år på en capesize, fire kamsarmax-skibe og to LR’er. Virksomheden oplyser, at den også har overtaget den 2005-bygget 115.000-dwt Wonder Polaris fra Dylan Maritime i Dubai. Skibet er på en tidscharter på mindst 12 måneder til $ 15.000 om dagen.

  “Vi er glade for at kunne annoncere vores ottende skibskøb i 2021 med tilføjelsen af ​​endnu et kamsarmax tørlastskib, vores femte, til Castors flåde,” siger administrerende direktør, Petros Panagiotidis.

  Bulkeren kommer i tjeneste hos Castor Maritime en gang mellem tredje og fjerde kvartal i år.

  (Visited 77 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here