Dansk it-system skal hjælpe containerskibe

  0
  REKLAMA

  Den nordjyske it-virksomhed Logimatic bliver ansvarlig for at indføre et fælles teknisk flådestyringssystem til Hapag-Lloyds containerskibe. Det skriver Logimatic i en pressemeddelelse.

  Når Hapag-Lloyd igangsætter en digital transformation med implementeringen af det nye it-system Sertica på 70 af de største containerskibe i verden, så bliver den danske it-virksomhed Logimatic ansvarlig for implementeringen.

  – Med en nem overgang til en samlet fleet-management-software på tværs af to flåder, forventer vi at øge effektiviteten og reducere omkostningerne. Vi tilstræber at opnå en højere grad af gennemsigtighed, optimale godkendelsesprocedurer og en hurtig indkøbsproces, siger Jan Rüsch, der er business project manager hos Hapag-Lloyd.

  – Når besætningen om bord på skibene indtaster data i et og samme system, vil Hapag-Lloyd se en reducering af dubletter samt en øget gennemsigtighed over hvilke reservedele og materialer, skibene har bestilt, siger Claus Krogholm Pedersen, der er senior project manager hos Logimatic, og som bliver ansvarlig for implementeringen af Sertica.

  Da Hapag-Lloyd besluttede at investere i en moderne softwareplatform til både hovedkontoret og skibene, var det vigtigt at finde et system, som besætningen har let ved at anvende.

  – Vi har valgt et brugervenligt og fleksibelt system med gode muligheder for rapportering. Vores investering er dog større end blot en ny software, da vi samtidig planlægger at optimere vores interne processer. For at opnå dette har vi brug for støtte fra en partner, der besidder den nødvendige maritime viden og denne partner er Logimatic, siger Jan Rüsch.

  (Visited 66 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here