Video: Singapore tester ubemandede overvågningsskibe

  0
  Image: Youtube.
  REKLAMA

  Flåden i Singapore tester i øjeblikket ubemandede overfladefartøjer (USV), der kører på en lokalt udviklet navigationsalgoritme. Den asiatiske østat planlægger at bruge skibene til at patruljere i de nationale farvande. Det oplyser regeringen.

  Efter afslutningen af ​de igangværende test vil den singaporeanske flåde bestille fire af skibene, og landets forsvarsminister siger, at de vil tilføje “endnu et lag af sikkerhed” til Singapores søgrænse. De nye skibe er i stand til at opretholde patruljer døgnet rundt og frigør flådens større skibe til mere strategisk vigtige missioner.

  Ved at bruge et avanceret kollisionsdetekterings- og undgåelsessystem siger forsvarsministeriet, at USV’erne vil være i stand til at navigere i travle farvande og opfylde alle internationale regler til forebyggelse af kollisioner til søs. Algoritmen, der styrer USV’erne, blev udviklet ved at analysere søtrafikken i Singapore Strædet og gennem omfattende laboratorietest.

  (Visited 151 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here