Jens Ditlev Lauritzen ny bestyrelsesformand for Martec

0
Foto: Martec
REKLAMA

Det bliver erfarne Jens Ditlev Lauritzen med et hav af bestyrelsesposter, der sætter sig for bordenden i Martecs bestyrelse.

I foråret trådte Valter Merrild-Hansen tilbage som formand for bestyrelsen for det nordjyske maritime uddannelsescenter, Martec, og hans afløser er nu fundet. Det bliver Jens Ditlev Lauritzen, der siden 2009 har varetaget formandsposten i Lauritzen Fondens bestyrelse. Det skriver Martec i en pressemeddelelse.

Jens Ditlev Lauritzen begrunder sin indtræden med et ønske om at være en del af det Blå Danmarks uddannelses- og forskningsudvikling, som han mener står foran spændende udfordringer. Ud over bestyrelsesposten på MARTEC er han formand for Fødevarebanken, Formand for Rederklubben under Danmarks Rederiforening, Formand for Klampenborg Galopselskab og bestyrelsesmedlem i Dansk Galop Forening.

Jens Ditlev Lauritzen er uddannet som assistent i Lauritzen Peninsular Reefers samt på Kogtved Søfartsskole. Han har international erfaring som befragter blandt andet i både London og New York.

(Visited 14 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here