Danske Rederier: Søfarende bør prioriteres

  0
  Foto: Danske Rederier
  REKLAMA

  Søfarende holder forsyningskæderne åbne, og derfor bør de prioriteres i første bølge, når der er en coronavaccine klar, foreslår Danske Rederier.

  Vaccinerne mod COVID-19 forventes snart godkendt og klar til brug. Da 75 procent af de varer, Danmark importerer, er kommet hertil om bord på et skib, mener Danske Rederier, at søfarende bør betragtes som nøglemedarbejdere og få nogle af de første vacciner.

  – Ligesom sundhedspersonalet, politibetjente og andre grupper er afgørende for at holde et samfund kørende under en pandemi, så spiller de søfarende også en uhyre vigtig rolle, siger Anne W. Trolle, direktør for arbejdsmarked, rekruttering og uddannelse i Danske Rederier.

  Hun opfordrer derfor politikerne til at huske de søfarende, mens de i disse dage sidder og forhandler om, hvem der skal have de første vacciner mod COVID-19.

  – Vi glemmer dem ofte, da de for den almindelige dansker ikke er synlige i hverdagen, men de søfarende er helt afgørende i forhold til at holde os alle sammen forsynet med mad, medicin og andre fornødenheder. Derfor skal de selvfølgelig være blandt de første, der får en vaccine, siger Anne W. Trolle.

  (Visited 3 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here