A.P. Møller føjer marokkansk korn-operatør til sin portefølje

  0
  Foto: A.P. Møller Capital
  REKLAMA

  49 procent af Marokkanske Mass Céréales al Maghreb er nu på danske hænder, idet A.P. Møller Capital har investeret et stort millionbeløb i kornoperatøren.

  Næsten halvdelen af al importeret korn i Marokko står selskabet Mass Céréales al Maghreb for, og det er nu 49 procent ejet af A.P. Møller Capital. Det oplyser det danske selskab i en pressemeddelelse.

  – Ambitionen er at udvide og blive et vigtigt selskab indenfor logistik til håndtering af afgrøder i flere lande i Afrika. Vi er glade for at kunne understøtte denne ambition, som også passer godt med vores overordnede formål om at kombinere attraktive investeringer med jobskabelse og positiv samfundspåvirkning i Afrika, siger Kim Fejfer fra A.P. Møller Capital i meddelelsen.

  A.P. Møller Capital oplyser ifølge Finans, at investeringen koster selskabet mellem 50 og 150 mio. dollars – altså mellem cirka 313 og 940 millioner danske kroner. Mass Céréales al Maghreb har i mere end et årti stået for håndtering samt opbevaring af korn og afgrøder ved havnene i Casablanca og Jorf Lasfar, skriver A.P. Møller Capital i en pressemeddelelse.

  – Vi deler værdier med A.P. Møller Capital samt en vision om at understøtte Mass Céréales al Maghrebindsats i at blive ledende indenfor korn-logistik i Afrika, siger Mohamed Hassan Bensalah, der er bestyrelsesformand i Holding Marocaine Commerciale et Financiere.

  De resterende 51 pct. at aktierne ejes af det marokkanske holdingselskab, Holding Marocaine Commerciale et Financiere.

  (Visited 4 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here