Nordic Shipholding bløder efter sløjt 2020

  0
  Foto: Blogging Guide, Unsplash
  REKLAMA

  Det danskejede Nordic Shipholding venter et samlet underskud for 2020 på op til 43,9 millioner kroner efter nye nedskrivninger på 54,5 millioner kroner.

  Covid-19 har skabt stor usikkerhed på markedet, og det rammer det danskejede rederi, Nordic Shipholding, hårdt på pengepungen. En lavere efterspørgsel på olietransport og lavere priser på tankskibe er årsag til, at Nordic Shipholding har været nødsaget til at foretage nedskrivninger for 54,5 millioner kroner. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

  Nordic Shipholding vurderer, at det for det samlede resultat for 2020 vil betyde et underskud på mellem 31,3 millioner kroner og 43,9 millioner kroner. Inden de aktuelle nedskrivninger var forventningen for året et overskud på mellem 15,7 millioner kroner og 34,5 millioner kroner.

  Nordic Shippings EBITDA ventes at falde fra mellem 84,8 millioner kroner og 106,6 millioner kronet til mellem 81,5 millioner kroner og 94 millioner kroner.

  (Visited 2 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here