Rasmus Prehn bliver ny fiskeriminister

0
REKLAMA

Det bliver nu tidligere minister for udviklingssamarbejde, Rasmus Prehn (S), der tager over for Mogens Jensen (S) som minister for fiskeri.

Med lidt forsinkelse grundet coronasygdom i statsminister Mette Frederiksens (S) familie blev Rasmus Prehn (S) torsdag eftermiddag udpeget som ny minister for fiskeri i den socialdemokratiske regering. Rasmus Prehn kommer fra en stilling som udviklingsminister, og han skal sidde i nyoprettet ministerium. Det skriver Ritzau.

Dermed bliver det Rasmus Prehn, der tager over på fiskeriområdet, efter Mogens Jensen onsdag trak sig som minister for fødevarer, fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde som følge af sagen om de mange mink, som trods manglende lovhjemmel blev beordret aflivet.

Rasmus Prehn bliver øverstkommanderende i et helt nyt ministerium, nemlig Ministeriet for Fødevarer, Fiskeri og Landbrug. Ministerrokaden betyder også, at Flemming Møller Mortensen (S) bliver minister for udvikling og nordisk samarbejde, Peter Hummelgaard (S) får ansvaret for ligestillingsområdet sideløbende med sin tjans som beskæftigelsesminister. 

(Visited 5 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here