Coronaeksperiment på krydstogt tager vand ind

  0
  Arkivfoto
  REKLAMA

  Hvad der skulle være et bevis på, at man under afviklede forhold sagtens kan afvikle et krydstogt uden corona-problemer udviklede sig til det stik modsatte.

  En passager på krydstogtrederiet SeaDream Yacht Clubs skib, SeaDream 1, blev blevet smittet med corona, og resten af skibets passagerer blev sendt i isolation. I sig selv en uheldig situation, men omstændighederne omkring hændelsen er ganske ekstraordinære – grænsende til skæbnens ironi. Det skriver The Points Guy.

  Pga. smittefare sejler der ingen krydstogtskibe i øjeblikket, men Seadream 1 havde fået lov som eksperiment, fordi Seadream Yacht Club var overbevist om, at de med en massiv og løbende testindsats kunne skabe en sygdomsfri boble og afvikle et krydstogtophold uden smitte. En gruppe journalister blev inviteret med ombord til at dokumentere den grundige indsats, der blandt andet inkluderede, at man som passager ville blive testet inden afgang og flere gange undervejs.

  Og det har altså bidt rederiet i bagdelen, da en passager viste sig at være smittet, mens skibet var undervejs. De 53 passagerer blev isoleret på deres værelser, og det samme gjorde de ikke-essentielle medarbejdere i den 66 mand store besætning. Ifølge en journalist fra The Points Guy, der var med på skibet, blev eksperimentet afsluttet torsdag, hvor skibet lagde til land i Grenadinerne i Mellemamerika.

  (Visited 1 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here