Nordjysk fiskemarked er stabilt trods nedlukning

0
REKLAMA

I modsætning til ved første coronabølge lader det nordjyske fiskesalg til at forløbe nogenlunde upåvirket.

Corona har ramt Nordjylland hårdt på flere fronter især i disse dage, men ikke umiddelbart på salget af fisk. I foråret gav nedlukningen af store dele af Danmark og resten af verden et dyk i salget af fisk, men det har indtil videre ikke været tilfældet i det nordjyske. Det skriver Fiskerbladet.

Både Skagen Fiskeauktion og Hirtshals Fiskeauktion kan konstatere, at markedet er stabilt, og at hverken priser eller omsætning af fisk har lidt større skade i denne omgang.

– Markedet er ikke så slemt, som vi kunne have frygtet. Salget af konsumfisk til forarbejdningsvirksomhederne er stort set upåvirket. Til gengæld opnår vi knap så gode priser på de dyre fiskearter, men helt overordnet tegner der sig et positivt billede lige nu, siger Edvin Jensen, der er auktionsmester hos Skagen Fiskeauktion.

(Visited 10 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here