Donation til oplevelsesplads på Hals Havn

  0
  Foto: Nordea-fonden
  REKLAMA

  Nordea-fonden har doneret en million kroner fra Her bor vi-puljen til Aalborg Kommune, som vil bruge pengene på to oplevelsespladser – den ene på havnen i Hals.

  En ny oplevelsesplads ved Hals Havn og en anden ved Møllestenen. Det er, hvad Aalborg Kommune vil bruge den million kroner, som kommunen har fået af Nordea-fondens Her bor vi-pulje, på. Håbet er, at oplevelsespladserne vil skabe mere aktivitet langs kysten. Det skriver Dit Aalborg.

  – Det er fantastisk med denne støtte, som sætter skub i den videre proces med dette spændende projekt. Oplevelsespladserne skal jo være et ekstra aktiv for byernes børnefamilier og ikke mindst en attraktion for områdets gæster og turister. Nordea-fonden har også tidligere støttet Hals Søsportscenter, så med dette projekt styrker de jo endnu engang vores arbejde med at skabe mere aktivitet, flere muligheder og dermed flere gæster til en af vores kommunes dejlige kystområder, siger Mads Duedahl (V), rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune.

  Nordea-fondens Her bor vi-pulje er på i alt 60 millioner kroner, og den har til formål at styrke lokale fællesskaber og sammenhængskraften i mindre byer. Det er muligt at søge mellem 100.000 og en million kroner til et projekt. De to oplevelsespladser ventes at være klar i 2021.

  (Visited 6 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here