Erfaring fra land giver trimmet løsning på vand

0
På billedet vises 3 stk. 507 KWe generatoranlæg, som Nordhavn for nylig har leveret til et norsk cargoskib. Foto: Nordhavn
REKLAMA

Hos Nordhavn har det længe været en prioritet at have en grøn profil og følge med tendenserne i markedet. Derfor er hybridløsninger en mærkesag, og virksomheden melder klar til at imødekomme IMO tier 3 kravet fra årsskiftet.

Af Lærke Worsøe

”I og med Scania har et stort marked indenfor landbaserede motorer, har vi meget erfaring at trække på med hensyn til maritime motorer og emissionskravene hertil. Med hensyn til After Treatment Systemerne kan vi direkte overføre vores erfaringer til det maritime erhverv – Vi bruger noget, som er opfundet, udviklet og trimmet. Vi håber, den maritime omstilling kan drage nytte af de her optimerede produkter, og derudover vil vores tekniske afdeling fortsat tænke i løsninger til brændstofforbrug,” siger direktør i Nordhavn, Jørk Rudolph. 

Nordhavn har netop taget et nyt mærke ind, nemlig det franske mærke Baudoin, som opfylder de nye IMO tier 3 krav fra januar 2021. 

Resten af artiklen kan læses i FiskerBladets online augustudgave, som findes ganske gratis her.

(Visited 7 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here