Holm Technoscan opkøbt: “Vi glæder os til en grønnere profil”

0
Ole Bull har en kapacitet på 49 passagerer og en besætning på en til to personer. Skibet vil transportere passagerer til og fra Ole Bull museet på Lysøen. Foto: Bertel O. Steen Power Solutions
REKLAMA

Holm Technoscan blev i foråret opkøbt af norske Bertel O. Steen Power Solutions, som ud over at være importør og distributør af MTU produkter og løsninger fra Rolls-Royce i hele Norden også er leverandør af egne el- og hybrid fremdrivningsløsninger til skibe.

Af Lærke Worsøe

Fra 1.10. vil HOLM TECHNOSCAN også skifte navn til Bertel O. Steen Power Solutions. Direktør i Holm Technoscan A/S, Søren Christensen, fortsætter som direktør for den danske afdeling. Det glæder ham, at virksomheden fremadrettet, ud over MTU’s fremdrivningsløsninger, også kan levere Bertel O. Steen Power Solutions løsninger indenfor el- og hybridfremdrivning til skibe.

”Vi synes, det er en rigtig god mulighed for at komme videre frem i udviklingen mod mere bæredygtige løsninger. Overtagelsen åbner op for et område, vi ikke tidligere har haft tilgang til. Vi ser det ligeledes som en fordel, at vi ikke kun kender til de nye løsninger, men at de rent faktisk har været benyttet af Bertel O. Steen Power Solutions i en årrække,” siger direktør for den danske afdeling, Søren Christensen.

Resten af artiklen kan læses gratis i FiskerBladets online augustudgave her.

(Visited 7 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here