Sandsuger forsøger at redde trawler

  0
  REKLAMA

  Dramaet om den hollandske trawler Sursum Corda fortsætter søndag morgen, hvor uddybningsfartøjet Toste R arbejder i døgndrift for at grave en passage ind til den grundstødte trawler, så bjærgningsfartøjer kan trække Sursum Corda fri af grunden.

  Lørdag ankom de to hollandske bjærgningsfartøjer Multrasalvor4 og Multratrug7 til farvandet ud for Nørre Lyngby på den jyske vestkyst, hvor en anden hollandsk trawler, Lotte Rosalie, hele tiden har ligget standby ved havaristen.

  Lørdag blev der sejlet nye forsyninger ud til Sursum Corda, inden der søndag – hvis vejr og vind tillader det – vil blive gjort et nyt forsøg på at trække bomtrawlereb fri af grunden.

  Flere tidligere forsøg på at bjærge Sursum Corda er endt uden resultat. Se video nederst.

  Redaktionen

  (Visited 1 times, 1 visits today)