Mistanke om corona på dansk færge

  0
  REKLAMA

  Det måske smittede besætningsmedlem udviklede høj feber, og blev testet for corona ved ankomsten til Læsø. Besætningsmedlemmet forblev isoleret i kahytten under tilbageturen til Frederikshavn, hvor han blev afhentet af en ambulance og kørt i isolation.

  De besætningsmedlemmer der arbejdede tæt sammen med den måske-smittede er sendt hjem indtil videre.

  ”Vi sendte dem, der arbejder på samme afdeling som personen, hjem i isolation, og så afventer vi ellers sundhedsmyndighedernes instruks og svar på prøven”, siger Lars Rieks, direktør for Læsøfærgen, til TV2/Nord.

  Svar på om prøven er positiv ventes i løbet af i dag.

  Er besætningsmedlemmet smittet, vil de kollegaer der arbejdede i samme afdeling som ham, forblive i isolation i 14 dage. Det kan skabe problemer for overfarten, da den kan få svært ved at opretholde færgetrafikken mellem Frederikshavn og Læsø, hvis den større andel af de ansatte bliver sat ud af spillet.

  ”Bliver vi ramt af, at folk ikke må komme på arbejde i 14 dage, så forudser jeg, at det vil påvirke driften”, siger Lars Rieks.

  Passagerer vil kunne følge sagens udvikling på rederiets hjemmeside.

  Kilde. TV2/Nord

  (Visited 2 times, 1 visits today)