Dansk færgerute gratis i to måneder

  0
  REKLAMA

  Tilbuddet gælder alle personer, biler på hvide plader, trailere, campingvogne, autocampere, cykler, knallerter, tuk-tuk og motorcykler. Så med mindre man ankommer i en lastbil, eller en bil på gule plader, er der fri overfart.

  ÆrøXpressen understreger, at alle der vil benytte sig af tilbuddet skal have billet, der skal fremvises ved ombordstigning/ombordkørsel. Billet købes på www.aeroexpresse.dk under ”Book nu”. Billet kan ikke købes om bord.

  Reservation for gratis overfart kan foretages fra i dag, onsdag den 22. juli,

  De gratis billetter betyder, at der kommer rigtig mange besøgende til ærø. Det kan betyde, at det bliver svært for ærøboerne at reservere en plads med kort varsel. Da ÆrøXpressen er en færge etableret for at give Ærø og ærøboerne en god service, giver færgeselskabet derfor pladsgaranti til rejsende med økort, hvis bestillingen foretages senest 24 timer før ønsket afgang.

  Bestillingen sendes som SMS med angivelse af bilnummer, navn, e-mail og ønsket afgangstid til telefon 30505991. Der kan ikke ringes til dette nummer. Økort skal fremvises ved ombordstigning/ombordkørsel. Denne ekstra service gælder foreløbig fra den 10. august – 30. september.

  Selv med denne ekstra mulighed for at sikre en plads, opfordrer færgeselskabet stadig til at bestille i god tid gennem vores bookingportal. SMS bestilling er til rejser, der ikke har kunnet planlægges i god tid.

  Herudover garanterer ØrøXpressen plads for pendlere med pendlerkort fra ÆrøXpressen, hvis plads bestilles senest en time før ønsket afgang. Bestillingen sendes som SMS med angivelse af bilnummer, navn og ønsket afgangstid til telefon 30505991. Pendlerkort skal fremvises ved ombordstigning/ombordkørsel. Denne ektra service gælder foreløbig fra den 10. august – 30. september.

  Og de der allerede har købt billet til overfart i de to måneder der nu er gratis, bliver ikke snydt. Overfarten refunderer allerede betalte billetter bestilt og betalt for gratisperioden. Af IT praktiske grunde kan refusionen først ske efter, at rejsen er afsluttet.

  Redaktionen

  (Visited 5 times, 1 visits today)