Stolt-Nielsen slår forventningerne i 2. kvartal

  0
  REKLAMA

  Stolt-Nielsen vendte i 2. kvartal igen tilbage til “normalen” med sorte tal på bundlinjen efter det første underskud i 64 kvartaler i træk, da 1. kvartal endte med et minus på godt 20 mio. dollar.

  Overskuddet i 2. kvartal blev på godt 3 mio. dollar efter et driftsresultat på 49 mio. dollar mod 43 mio. dollar i samme kvartal i fjor.
  Det gennemsnitlige estimat fra fem mæglerhuse lød på 31 mio. dollar, skriver e24. no.

  “De finansielle effekt af Covid-19 pandemien på vores forretninger, bortset fra Stolt Sea Farm, har været relativt moderat. Når det er sagt, ser vi indikationer på, at 3. kvartal bliver mere udfordrende,” siger Niels G. Stolt-Nielsen, adm. dir. i Stolt-Nielsen Limited

  Stolt-Nielsen har gennemført besparelser på mindst 83 mio. dollar på drifts- og anlægsbudgettet, hvilket bl.a. er gået ud over de ellers planlagte scrubber-installationer.

  Stolt-Nielsen beskæftiger omkring 6.000 medarbejdere i 30 lande og driver en af verdens største flåder af kemikalietankskibe, terminaler til lagring og distribution af kemikalier, raffinerede olieprodukter og gas samt Stolt Tank Containers, der leverer de flydende produkter ud til kunderne.

  Der ud over driver Stolt-Nielsen også en Sea Farm forretning, der bl.a. producerer kaviar.

  Kilde: Stolt-Nielsen

  (Visited 8 times, 1 visits today)