Opsplitning af J. Lauritzen rederier på plads

  0
  REKLAMA

  Beslutningen om opsplitningen blev truffet for at give de to grene af rederiet mulighed for større fleksibilitet i deres udvikling. Som en del af strategien er både Lauritzen Kosan A/S og Lauritzen Bulkers A/S blevet refinansieret med langfristede lån fra fire store nordiske banker.

  Thomas Wøidemann og Niels Josefsen vil som CEO´s for henholdsvis Kosan og Bulkers referere til de nyetablerede bestyrelser for hvert selskab.

  J. Lauritzens nuværende juridiske chef, Dorte Rolf bliver direktør for det nye holdingselskab, der får navnet J. Lauritzen Group, mens den nuværende CEO, Mads Zacho, bliver fortid i Lauritzen.

  “Som ejer af både Lauritzen Kosan og Lauritzen Bulkers er vi glade for at se planerne falde på plads, og vi takker Mads Peter Zacho for at fuldføre denne strategi. Vi har nu en klar og holdbar struktur, hvor hvert af de to forretningsområder kan bruge deres stærke markedsposition til at konkurrere effektivt og vokse i deres respektive segmenter,” siger Tommy Tomsen, der er bestyrelsesformand i J. Lauritzen.

  Kilde: J. Lauritzen

  (Visited 2 times, 1 visits today)