Corona-fejring af 23 nye maskinmestre

  0
  REKLAMA

  ”Dimissionerne her på MARTEC er en festdag, hvor vi fejrer de nye maskinmestre som står klar til en fantastisk karriere – både til søs og på land. De er klar til en fremtid hvor rigtig mange forskellige brancher får værdi af deres ekspertiser. De har fantastiske karrieremuligheder, og så kan de selvfølgelig også se frem til en rigtig god løn,” siger Pia Ankerstjerne, der er direktør på MARTEC.

  Flere af talerne lagde ikke skjul på, at de nye dimittender kommer ud til en verden i forandring, som i høj grad har brug for netop maskinmestrenes ekspertiser. Grøn omstilling, bæredygtighed og klima står øverst på agendaen de næste mange år.

  ”Vores børn og børnebørn kommer til at betale prisen hvis vi ikke gør noget,” sagde Poul Knudsgaard, Direktør MAN Energy Solutions, og fortsatte: ”Der er behov for forandring, og det gælder også hos jer. I skal have modet til at åbne jeres uvidenhed op, og blive ved med at lære. Og i skal have modet til at gribe de muligheder der byder sig og gøre en forskel.”

  Følgende modtog deres bevis fra MARTEC som maskinmester, for at have gennemført professionsbacheloruddannelsen i maritim og maskinteknisk ledelse og drift (Bachelor of Technology Management and Marine Engineering):

  Christian Odgaard Rademacher, Nicolai Grøn Thomsen,
  Daniel Fleischer, Rasmus Bang Andersen,
  Jens Schmidt Haislund Jensen, Rasmus Bové Simonsen,
  Jonas Kellberg, Suni Joachim Knudsen
  Kris Salversen, Tais Rosenvinge,
  Mads Tøt Lyngø, Thomas Kjeldal Jensen,
  Martin Schou Hansen, Bjørn Stensig Holm,
  Mathias Norsk, Henrik Nygaard,
  Mathias Thusgård Andersen, Markus Aage Gjettermann Olsen,
  Michael R. M. Johansen, Rasmus Bistrup Kornum
  Morten Ejner Kjær Larsen, Thomas Inner Kåg,
  Morten Skovgård Andersen
  Kilde: MARTEC

  (Visited 3 times, 1 visits today)