2019 blev eksport-rekord år for rederierne

  0
  REKLAMA

  2019 blev et rigtig godt år for danske rederier, der ud over eksport-rekorden og femtepladsen over verdens største søfartsnationer målt på opereret tonnage, også kan glæde sig over, at der aldrig har sejlet så mange skibe under dansk flag som nu, og at Folketinget vedtog en udvidelser af DIS- og tonnageskatteordningen, der også har været med til at trække flere fartøjer til dansk flag.

  “Vi lagde fra land med et ambitiøst klimamål om C02-neutralitet i 2050 uden kompensation og med et delmål om at sætte det første kommercielle CO2-neutrale skib på søen i 2030. Målet er fulgt op med 21 anbefalinger i Klimapartnerskabet for Det Blå Danmarks rapport til regeringen,” påpeger Anne H. Steffensen, adm. dir. i Danske Rederier. der også glæder sig over, at 24 rederier har tilsluttet sig “Charter for flere kvinder i shipping”, der blev lanceret i fjor.

  Hør formanden for Danske Rederier, Jacob Meldgaard, CEO i Torm, sætte ord på rederiernes succeser i 2019, men også, hvad han er specielt stolt af.

  En dansk udgave af Danske Rederiers årsskift kan hentes HER.

  (Visited 4 times, 1 visits today)