Så er der gang i færgetrafikken igen

  0
  REKLAMA

  Fjord Line genoptog mandag daglige sejladser til Kristiansand, Bergen og Stavanger med færgerne Bergensfjord og Stavangerfjord. Rederiet har desuden indkaldt ekstra forstærkning til Hirtshals i form af Oslofjord, som dagligt skal besejle ruten mellem Hirtshals og Langesund.

  Normalt sejler Oslofjord mellem Norge og Sverige, men på grund af den lukkede grænse til Sverige, har rederiet mulighed for at trække på dens kapacitet. Denne fartplan gælder indtil slutningen af juni, hvorefter den gængse sommerfartplan træder i kraft.

  ”Vi er glade for igen at kunne byde vores passagerer velkomne ombord og har indført ekstra foranstaltninger, således alle kan føle sig trygge”, siger Claus Riis, adm. direktør for Fjord Line Danmark.

  Color Line har også oplevet en positiv udvikling i forhold til bookinger både til Danmark men også til Norge. De ser en parathed til at rejse, som allerede kom til udtryk efter den 28. maj, hvor grænseåbninger blev nævnt for første gang.

  Smyril Line har oplevet et stort boom i bookingerne især til Island, men samtidig forventer de også, at bookingerne til Færøerne vil stige over den kommende periode. Derfor opstartede Norröna på normal sejlads med passagerer tidligere på ugen, og allerede ultimo juni starter den vanlige sommersejlads med to ugentlige afgange op.

  I Norge er der også kommet gang i den vigtige indenlandske Hurtigruten langs den norske vestkyst. Fire af rutens færger er nu tilbage på havet, hvilket rederiet har fejret ved at ligge en lille film ud på sin Facebookside. Se den herunder.

  Kilde: Hirtshals Havn og Hurtigruten

  (Visited 9 times, 1 visits today)