Stena Line introducerer anti-virus-tiltag

  0
  REKLAMA

  Efter mange uger med skibe, der primært sejlede med fragt, oplever Stena Line nu en stigning i passagerbookinger og har på den baggrund indført en række nye sikkerhedsforanstaltninger, der skal bekæmpe spredningen af coronavirus og sikre en tryg rejse for passagerne. 

  ”Færgerejser er den eneste transportform, hvor passagerer let kan holde afstand til hinanden, så det er ingen overraskelse, at vi nu ser en stigning i bookinger på grund af den gradvise genåbning og færre restriktioner. Vi vil gerne være på forkant, når der igen bliver åbnet for internationale rejser. Derfor har vi indført de nye anti-coronavirus sikkerhedsforanstaltninger,” siger Niclas Mårtensson, administrerende direktør for Stena Line.

  Rederiet har foretaget risikovurderinger, der har begrænset antallet af passagerer på hver overfart for at garantere tilstrækkelig plads. Andre sikkerhedsforanstaltningerne er blandt andet social afstand, luftcirkulation med frisk havluft, hyppig og grundig rengøring, ingen buffet i restauranterne samt nye tågemaskiner, der bruges til at desinficere fællesarealer og kahytter på færgerne, oplyser Stena Line.

  Se Stena Lines video om sikkerheden om bord her.

  (Visited 6 times, 1 visits today)