Norden indgår strategisk partnerskab

  0
  REKLAMA

  Diamond S vil fra starten bidrage med 28 MR2 produkttankskibe til det nye partnerskab, der markedsføres og drives gennem Norient Product Pool (NPP). Det amerikanske rederi vil også bidrage med sin kommercielle ekspertise til NPP, der med 150 tankskibe bliver en af de største operatører af MR produkttankskibe i verden, skriver Norden i pressemeddelelsen.

  “Vi er glade for at indgå dette partnerskab med Diamond S, som yderligere forstærker vores mulighed for at levere effektive globale transportløsninger til vores produkttankskibs kunder.
  Diamond S. har været en værdsat partner til Norden i fortiden og vi ser frem til, hvad vi kan skabe sammen i fremtiden,” siger Ole Rindbo, CEO i Norden i en udtalelse.

  “Vi er glade for at fortsætte den meget tiltrængte konsolidering i tankskibsindustrien. DiaNor partnerskabet er et spændende nyt kapitel for Diamond S. Vi tror, at det vil skabe betydelig værdi for både vores aktionærer og vores kunder,” udtaler Craig Stevenson Jr., CEO & President i Diamond S,

  Management af den kombinerede flåde i partnerskabet på omkring 90 MR2-skibe vil blive varetaget fra Nordens eksisterende kontorer i USA, Singapore og Danmark.

  Diamond S Shipping ejer og opererer 66 skibe, inkl. 15 Suezmax, en Aframax og 50 MR produkttankskibe.

  Kilde: Norden

  (Visited 5 times, 1 visits today)