Fjord Line sender Oslofjord til Danmark

  0
  REKLAMA

  Den norske regering vil som den danske fortsat ikke tillade svenskere almindelig adgang, og det har sammen med opfordringen til ikke at rejse til Sverige gjort Fjord Lines færge Oslofjord arbejdsløs. Derfor indsættes færgen nu på rute til Danmark.

  “Det er bestemt at Sverige fortsat skal være lukket for turister fra Norge. Men nu synes vi, at MS Oslofjord har ligget stille til alt for længe.  Derfor sætter vi hende ind på ruten mellem Hirtshals og Langesund fra og med 18. juni,” skriver rederiet på sin Facebookside.

  Færgen, der har plads til 370 biler og 1.350 passagerer, er registeret i DIS, men rederiet oplyste i marts, at det overvejer at udflage skibet fra Danmark til fordel for det norske skibsregister.

  ”Denne ændring som vi overvejer, skyldes at denne linje henvender sig til et passagermix, der består af op til 90% nordmænd”, forklarede Rickard Ternblom, der er CEO i Fjord Line.

  Ruten har siden siden starten i 2014 været en succes for Fjord Line, og den nåede i 2018 et rekordhøjt passagertal på 459.000.

  Kilde: Fjord Line

  (Visited 6 times, 1 visits today)