Næssundfærgen modtager stor donation

  0
  REKLAMA

  ”Pengene skal gå til en række særlige renoveringsarbejder og forbedringspunkter for at understøtte færgens levetid”, siger Henrik Olsen, der er formand for færgeoverfarten til TV2/Midt-Vest.

  ”Det betyder rigtigt meget, at vi kan værne om den bevaringsstatus, som den gamle dame har, samtidig med at vi kan udgøre både et stabilt og kulturhistorisk forbindelsesled på en af Danmarks ældste færgeoverfarter”, siger Henrik Olsen.

  De forskellige tiltag der skal sikre færgens fortsatte drift, vil blive udført de kommende år.

  Næssund har blads til 12 biler og 99 passagerer. Den er bygget på Søren Larsen & Sønners skibsværft i 1964, oprindelig til Sallingsund Færgefart, der blev indstillet i 1978 da Sallingsundbroen blev indviet.

  Redaktionen

  (Visited 5 times, 1 visits today)