Historisk dag for RAL og Grønland

  0
  REKLAMA

  Det bliver lettere at handle med Grønland for resten af verden, nu hvor Royal Arctic Line sejler til flere havne og dermed kan skabe forbindelser til andre rutenet, herunder også Eimskips rutenet, der strækker sig fra Norden over Europa til Nordamerika og Canada, skriver RAL i en pressemeddelelse.

  “For Royal Arctic Line er det et spændende og historisk øjeblik og en ny tid vi går ind i. 246 års besejling af Grønland ændres. Vi står ved begyndelsen til en mere fleksibel transportløsning for Grønland. En løsning som vil gøre det muligt at handle direkte med Grønland uanset hvor man er på kloden. Det er det vi arbejder for, når vi siger, at ”Royal Arctic Line gør det let at handle med Grønland,” udtaler Verner Hammeken, der er CEO i Royal Arctic Line.

  Starten på samsejlingen bliver opdelt i to faser, fordi det ene af Eimskips to skibe, Brúarfoss, er forsinket på værftet i Kina. I dag, hvor første fase indledes med Tukuma Arcticas afrejse fra Aalborg, sejler skibene over Reykjavik til og fra Aalborg, ligesom også Helsingborg og senere Frederiksstad i Norge bliver anløbet, oplyser rederiet.
 


  Royal Arctic Lines atlantskib Mary Arctica bruges som det tredje skib indtil anden og sidste fase af samsejlingen, forventeligt den 28. oktober 2020, hvor Brúarfoss forventes afgå Danmark mod Helsingborg, Frederiksstad, Aarhus, Torshavn, Reykjavik og Nuuk. Dermed er alle tre skibe klar til Royal Arctic Lines og Eimskips samarbejde. 

  Kilde: Royal Arctic Line

  (Visited 10 times, 1 visits today)