“Nedlukningen bliver tydelig på bundlinjen”

  0
  REKLAMA

  Den blå grænse mellem Danmmark og Tyskland genåbner 15. juni og dermed vil Scandlines igen kunne transportere passagerer ud over dem, der har haft et såkaldt anerkendelsesfærdigt formål med rejsen.

  ”Vi har sejlet under hele nedlukningen, men naturligvis haft langt færre passagerer end normalt. Nu glæder vi os til at byde alle vores kunder velkomne om bord igen,” siger Scandlines’ CEO Søren Poulsgaard Jensen.

  Scandlines’ forretninger om bord samt BorderShop i Puttgarden åbner samtidig med grænseåbningen den 15. juni, mens BorderShop i Rostock slog dørene op igen den 2. juni. Det er muligt at få noget at spise og drikke om bord på alle færger, hvor to ud af tre spisesteder er åbne, skriver rederiet i en pressemeddelelse.

  ”Selvom vi har kunnet fastholde en del af vores fragttrafik, kommer nedlukningen til at kunne ses tydeligt på bundlinjen. Vi forventer, at resten af 2020 vil være påvirket af krisen og arbejder målrettet med at afbøde effekten af at holde trafikmaskinen i gang med markant lavere indtægter flere måneder,” siger Søren Poulsgaard Jensen.

  Kilde: Scandlines

  (Visited 9 times, 2 visits today)