Goddag til ny maritim interesseorganisation

  0
  REKLAMA

  Maritime People Club forhandler ikke overenskomster og har ifølge den nye forenings direktør Fritz Ganzhorn ikke en “kollektiv eller fagpolitisk tilgang”.
  “Vi tilbyder derimod et maritimt fælleskab og et meget konkurrencedygtigt, individuelt serviceapparat, som vores medlemmer kan benytte sig af gennem en moderne, fleksibel model, forklarer han.

  Medlemmer af klubben har adgang til rådgivere, der alle har en baggrund i eller stor praktisk erfaring fra den maritime industri, og kan til enhver tid tilkøbe relevante ydelser efter behov, eller tilpasse medlemskabet.

  “Vi tror på, at et medlemskab giver størst værdi gennem direkte, personlig og hurtig hjælp, når det enkelte medlem brug for det. Derfor har vi ingen selvbetjening, men rådgiver professionelt over telefonen, mail, Zoom eller Teams – og ansigt til ansigt efter behov,” forklarer Ganzhorn i en pressemeddelelse om den nye maritime interesseorganisation.

  Maritime People Club ønsker at bidrage til at forme fremtiden for den maritime branche i Danmark med fokus på en bæredygtig omstilling og langsigtet kompetenceudvikling med det maritime menneske i centrum, skriver klubben.

  “Vi vil derfor fremadrettet arbejde fokuseret med nogle få mærkesager, som defineres og udvikles i fælleskab,” siger Fritz Ganzhorn og afslører, at netop udvælgelsen af den nye interesseorganisations første mærkesager står øverst på den nye bestyrelses to-do-liste.

  Jesper Elsborg Bonde, Director Business Innovation i Wärtsilä er formand for bestyrelsen i Maritime People Club, der også består af Anders Lindegaard Nielsen, Maersk Drilling, Jens Naldal, skibsfører, Pernille Sædam Marstal, cand.jur med speciale i det maritime ansættelsesretlige område, samt Fritz Ganzhorn, der også er uddannet jurist og skibsfører.

  Kilde: Maritime People Club

  (Visited 3 times, 1 visits today)