Ny havnedirektør er tiltrådt i Aarhus

  0
  REKLAMA

  ”Det er naturligvis positivt at træde ind i en virksomhed, der ikke har været lukket ned. Men der er ingen tvivl om, at de måneder, der er gået siden, jeg blev ansat, har forandret meget for mange mennesker og mange virksomheder. Derfor er det indledningsvist et anderledes job, jeg tiltræder, end det havde været uden coronakrisen. Men jeg er klar til at tage udfordringen op uanset,” siger Thomas Haber Borch.

  Han kommer direkte fra et job som CEO hos DKI Logistics A/S og Vikar DK A/S. I en periode har han været medejer af begge virksomheder. Tidligere har han været hhv. områdedirektør og regionsdirektør ved PostNord, ligesom han har erfaring fra virksomheder som Berendsen og Michelin, skriver Aarhus Havn i en pressemeddelelse.

  Han er uddannet svagsstrømtekniker, der siden er suppleret med en uddannelse som markedsøkonom i international markedsføring samt HD i Supply Chain Management. Desuden er han MBA´er og har en bestyrelsesuddannelse.

  ”I mit arbejdsliv har jeg lært at begå mig på alle niveauer. Personlig er jeg både hoved og hænder, og min tilgang er, at alle i en organisation er lige vigtige. Vi skal alle sammen huske, at samfundet har behov for arbejdspladser, og derfor skal vi have nogle driftige virksomheder. Jeg glæder mig til at udvikle Aarhus Havn sammen med virksomhedens medarbejdere, og jeg ser den kommende udvidelse med Yderhavnen som et stort potentiale for byens beskæftigelse, vækst og internationalisering,” fastslår den nye chef for Aarhus Havn.

  Kilde: Aarhus Havn

  (Visited 4 times, 1 visits today)