Grænseudmelding gav udsolgte færger

  0
  REKLAMA

  Statsministerens pressemøde fik de tyske turister til at booke ture til Bornholm i så stort tal, at afgang med færgen Hammershus den 15. juni fra tyske Sassnitz til Rønne på Bornholm klokken 11.50 nærmest omgående blev udsolgt.

  Derfor har Bornholmslinjen med kort varsel besluttet at sætte Bornholms erstatningsfærge, Povl Anker ind på en ekstra tur den 15. juni klokken 14.30 fra Sassnitz.

  Den ekstra afgang er offentliggjort i sejlplanen og kan bookes af de tyskere, som efter pressemødet i går nu får chancen for at holde deres ferie på Bornholm.

  Bornholmslinjen sejler fra den 15. juni 2020 mellem Rønne og Sassnitz fra torsdag til mandag. Især de populære lørdags-afgange, hvor der sejles med to færger fra Sassnitz nærmer sig udsolgt.

  “Det er tydeligt, at tyskerne har ventet på muligheden for at komme til Bornholm, og pressemødet var dårligt overstået, før bookingerne tikkede ind til den 15. juni og de følgende afgange hen over sommeren”, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

  Hammerhus har plads til 720 passagerer, mens Povl Anker kan medtage 1350 passagerer.

  Kilde: Bornholmslinjen

  (Visited 5 times, 1 visits today)