Nogva Heimdal Propulsion satser og bygger ny industribygning i Molde

  0
  REKLAMA

  Nogva Motorfabrikk AS underskrev i 2017 en aftale om at erhverve 51% i Heimdal Propulsion med
  mulighed for at købe mere.

  Nogva Heimdal Propulsion er et selskab i Nogva koncernen med hovedkontor i Søvik, Sunnmøre. Virksomheden fik at vide i november sidste år, at de skulle forlade eksisterende lokaler i Molde ved udgangen af ​​2020. Det viste sig at være vanskeligt at finde andre egnede lokaler i Molde. Derfor besluttede man at bygge en ny industribygning i Årødalen.


  Nogva Heimdal Propulsion har haft en meget god udvikling i de senere år, og Nogva koncernen har derfor en stærk tro på, at den positive udvikling af virksomheden fortsætter. Dette er del af grundlaget for beslutningen om at bygge en ny industribygning.


  Ny bygning i Molde
  Svein Tore Tande, daglig leder af Nogva Heimdal Propulsion, er meget tilfreds beslutningen om at opføre en ny industribygning i Molde. Det var et stærkt ønske fra Tande, at virksomheden skulle blive i Molde. Molde kommune, med Nils Bjørn Venås og borgmester Torgeir Dahl i spidsen, skaffede meget hurtigt en grund. Dette lagde grundlaget for, at projektet var muligt.
  Bygningen forventes at være færdig i Oktober / november 2020.

  Styrker Nogva-gruppen
  Den nye industribygning i Molde er den rigtig investering, ifølge CEO Kjell Norvoll. Med Nogva Heimdal Propulsion kan Nogva koncernen levere løsninger i et højere effektområde end før, og gruppens potentiale i dette segment er stort.

  Opkøb
  Nogva Motorfabrikk AS underskrev i 2017 en aftale om at erhverve 51% i Heimdal Propulsion med mulighed for at købe yderligere.

  I dag ejer Nogva-koncernen 91% af aktierne i virksomheden. Overtagelsen og samarbejdet har givet begge virksomheder mulighed for at levere mere komplette pakkeløsninger inden for et større område, og dermed adgang til et større marked. I forbindelse med overtagelsen i 2017 ændrede Heimdal Propulsion AS navn til Nogva Heimdal Propulsion AS

  (Visited 3 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here