ForSea henter ny adm. dir. i lufthavnen

  0
  REKLAMA

  “Vi er meget glade for at kunne fortælle, at Kristian Durhuus bliver en del af ForSea som ny administrerende direktør. Kristian Durhuus er en talentfuld leder med mere end 25 års erfaring. Fra sit arbejde med organisationer som Københavns Lufthavn og G4S har han stor erfaring med at skabe vækst og forbedre oplevelsen for passagerer,” siger Rasmus Christiansen, bestyrelsesformand for ForSea AB.

  Den nye administrerende direktør ser frem til sit nye job i rederiet, der driver de fem færger – heraf to batteri-færger – der årligt transporterer ca. 7 mio. passagerer mellem Danmark og Sverige.

  “Det er en udfordrende og usikker tid for hele den europæiske transportsektor, men jeg er overbevist om, at ForSea fortsat vil spille en vigtig rolle som et regionalt bindeled mellem mennesker i de næste mange år”, siger Kristian Durhuus i en pressemeddelelse.

  ForSea´s driftsdirektør Jens Ole Hansen har fungeret som midlertidig administerende direktør siden
  februar, hvor den svenske administrerende direktør gennem knap tre år, Johan Röstin, forlod topposten. Han vender nu tilbage til sin gamle stilling.

  Kilde: ForSea

  (Visited 5 times, 1 visits today)