Lederne Søfart vælger ny bestyrelsesformand

  0
  REKLAMA

  ”Jeg kommer ind som formand i en situation hvor, tingene er på plads efter en meget stor omvæltning. Jeg er også klar over, det har været et langt, sejt træk, og at sekretariatet har knoklet med at færdiggøre de store organisationsændringer. Sekretariatet er stort set fuldtalligt og medlemsservice er på plads, så nu glæder jeg mig til at være med til at fastlægge kursen for foreningen,” siger Niels Bergkvist Hansen, der er uddannet fra Marstal Navigationsskole i 1990.

  Den nye formand vil arbejde for et fortsat godt samarbejde med arbejdsgiverne og skaffe flere god tilbud til medlemmerne samt sørge for større indflydelse i den maritime verden.

   ”Vi skal i højere grad vise vores medlemmer, hvad de får via forening og samarbejdspartnere, herunder forsikring, indkøbsforening og fagligt, maritimt fællesskab,” siger Niels Bergkvist Hansen, der blev valgt ind i bestyrelsen i 2017.

  Den nye formand er 52 år, gift og har to børn. Han afløser lods Bjarne Cæsar Jensen, der ønskede at stoppe som formand efter tre år på posten i foreningen, der tæller omkring 3.500 medlemmer.

  Kilde: Lederne Søfart

  (Visited 6 times, 1 visits today)