Lempede krav ændrer ikke begrænsninger

  0
  REKLAMA

  Molslinjen indførte for to måneder siden en række tiltag for at minimere risikoen for Covid-19 smitte ombord på rederiets færger på alle seks overfarter. Det betyder bl.a., at færgerne kun fyldes halvt op for at kunne honorere kravene til det areal, der skal være til rådighed for hver enkelt passagerer.

  Sundhedsstyrelsen har nu meddelt, at afstandskravet reduceres fra to til en meter.

  “Selv om afstandskravet sættes ned fra to til én meter, gør det ikke den store forskel i passagerafsnittene. Det kan gøre det lidt nemmere på soldæk og andre friarealer og i terminalerne. Men indtil videre holder vi fast i passagerbegrænsningen,” siger kommunikationschef Jesper Maack, Molslinjen til Maritime Danmark.

  “Men vi overvejer selvfølgelig hele tiden, hvordan vi angriber de nye retningslinjer i takt med at rejselysten stiger,” tilføjer han.

  Molslinjen reducerede frekvensen på de fleste af rederiets ruter, da Danmark lukkede ned i marts, men vendte efter påske – stort set – tilbage til normal drift.

  Dog med en begrænset mulighed for at købe mad. Men det bliver muligvis ændret nu.
  “Catering-organisationen overvejer, om muligheden for igen at bruge buffet skal bringen i spil,” siger kommunikationschefen.

  Molslinjen driver ud over ruten Aarhus-Odden også Samsølinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Alslinjen og Bornholmslinjen.

  Redaktionen

  (Visited 8 times, 1 visits today)