Tre nye piratangreb i Guineabugten

  0
  REKLAMA

  Det første angreb gik ud over tankskibet Yuan Qiu Hu, der blev forfulgt af en hurtiggående motorbåd. Skibet satte farten op og slog alarm til myndighederne. Et krigsskib fra Cameroon befandt sig tilfældigt i nærheden og sejlede til undsætning. Da angriberne fik øje på krigsskibet tog de flugten.

  Det næste angreb ramte fragtskibet Rio Mitong, der blev bordet af et ukendt antal pirater. Her blev to søfolk – en russisk og en ukrainsk statsborger – bortført, mens det lykkedes resten af besætningen at bringe sig i sikkerhed.

  Det sidste angreb blev rettet mod et forskningsskib indregistreret i Ækvatorialguinea. Her lykkedes det piraterne at bortføre to besætningsmedlemmer, begge russiske statsborgere.

  Alle oplysninger er indsamlet og offentliggjort af det britiske sikkerhedsfirma Dryad Global.

  Redaktionen

  (Visited 5 times, 1 visits today)