Crew Transfer marked presses af corona

  0
  REKLAMA

  Begrænsningen i antallet af servicemedarbejdere der kan tages med ud til havvindmølleparkerne betyder, at nødvendigt servicearbejde må udskydes – og det kan i sidste ende medføre at vindmøller må tages ud af drift.

  I et forsøg på at afbøde virkningen af afstandskravet er ORE Catapult – et britisk offshore renewable energy technology centre – nu gået i gang med at udvikle innovative løsninger til ombygning af CTVerne, så serviceteknikerne kan sidde i adskilte rum, hvorved det er muligt at medbringe flere ad gangen.

  ”COVID-19 skaber hidtil usete problemer for den globale offshore vindindustri, og dette initiativ samler alle stakeholders i en fælles bestræbelse på at finde innovative løsninger på udfordringerne”, hedder det i en pressemeddelelse fra ORE Catapult.

  Redaktionen

  (Visited 4 times, 1 visits today)