Scorpio udskyder scrubber-investeringer

  0
  REKLAMA

  Med de nye lånetilsagn forventer Scorpio at have sikret sig 109 mio. dollar i ekstra likviditet efter tilbagebetaling af forfaldne lån. Likviditeten er i nogen grad bundet til de scrubberinstallationer, som rederiet i lighed med flere andre, har valgt at udskyde.

  Indtjeningen i 1. kvartal i år blev mere end tredoblet til 46,6 mio. dollar trukket i vejret af de høje rater og flere skibe i flåden efter aftalen om at overtage skibe fra Trafigura Maritime Logistics.

  I forhold til forventningerne til resten af året siger Scorpio, at påvirkningen fra coronakrisen og den fortsatte usikkerhed på oliemarkedet fortsat vil skabe volatilitet på markederne.

  “Omfanget og varigheden af disse faktorer er fortsat ukendte, men kan have en betydelig påvirkning på vores indtjening, cash flow og økonomiske forhold i 2020. Et skøn over påvirkningen på virksomhedens driftsresultat og økonomiske tilstand kan ikke foretages på dette tidspunkt,” hedder det i en kommentar til kvartalsregnskabet.

  Scorpio Tankers ejer, leaser eller bareboat chartre i øjeblikket 137 produkttankskibe med en gennemsnitlig alder på 4,6 år, mens yderligere en MR tanker kommer til senere i år.

  Kilde: Scorpio Tankers

  (Visited 1 times, 1 visits today)