FF: Råvaremæssig dårlig start på året

0
Foto: Bo Hellum / FF Skagen
REKLAMA

FF Skagen har haft et af de dårligste første kvartaler i lang tid.

Det skriver FF Nyt.

”Ud fra en råvaremæssig betragtning er vi kommet dårligt fra start. Jeg skal tænke mange år tilbage for at komme i tanke om så dårlig en start mængdemæssigt, både hvad angår proteinfisk og afskær,” siger Fish Supply Director i FF Skagen, John B. Christensen til FF Nyt.

Vejret har været så dårligt, at det har givet udfordringer selv i Østersøen, hvor der normalvis ellers kan fiskes i næsten alt slags vejr. Hvad angår manglen på sildeafskær, har Brexit formentlig indirekte haft en finger med i spillet.

”Vi har en formodning om, at fiskerne har ”skyndt” sig ud for at fange makrellen. Makrellen er jo en værdifuld fisk for fiskerne, så dette fiskeri har de sikkert prioriteret,” siger John B. Christensen.

Som en konsekvens af dette er sildefiskeriet blevet rykket en smule. John B. Christensen håber imidlertid, at det ”mistede” kan hentes igen.

(Visited 10 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here