FF Koncernen kører fuld produktion

0
HG 265 Asbjørn i færd med at losse blåhvilling til FF Skagen. Foto: Bo Hellum / FF Skagen
REKLAMA

Hidtil har FF Koncernen, som omfatter FF Skagen og Scandic Pelagic, ikke haft nogen konstaterede smittede med coronavirus, og begge ben af koncernen kører med fuld produktion.

Det skriver FF Nyt.

”Jeg er utrolig stolt af den måde, medarbejderne har håndteret hele coronakrisen på. De har i den grad fulgt myndighedernes og koncernens anbefalinger for at undgå spredning af Covid-19,” siger Johannes Palsson.

Status er, at såvel FF Skagen og Scandic Pelagic, lige siden Danmark blev lukket ned, har formået at køre fuld produktion.

”Helt overordnet har vi opfordret medarbejderne til at undgå at forsamles unødigt samt huske håndvasken og ’den sunde fornuft’. Sidstnævnte ting er heldigvis noget, vi er vant til. Derudover har vi fulgt skibenes valg, når det gælder losning af fangsterne. Nogle vil ikke have vores folk ombord, mens andre lukker sig selv inde på skibene, mens vores folk losser,” siger CEO i FF Skagen, Johannes Palsson.

(Visited 5 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here