Tudende skibshorn hylder verdens søfolk

  0
  REKLAMA

  ”Det betyder meget for os i Danske Rederier, at vi får sendt en stor og værdig tak til de søfarende for den ekstra indsats, de leverer i disse dage”, siger Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier.

  ”Mange af de søfarende, der lige nu er om bord, har ikke set familien længe, og det er derfor helt på sin plads med sådan en hyldest. Jeg ved, at mange danske rederier vil lade hornet lyde”, siger Anne H. Steffensen.

  Et af de rederier der deltager i dagens markering er Molslinjen.

  ”Vi vil gerne være med til at hædre søfolk i hele verden, og på denne måde sende en tak til også vores medarbejdere, som trækker et stort læs i denne krise”, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

  Større skibe at give signal med hornet i bl.a. Skagen, Fredericia, Nyborg, Helsingør, Rønne og København.

  Det er den internationale skibsfartsorganisation, ICS, der har taget initiativ til dagens markering.

  Ved at klikke HER kan du høre en lydfil af Stena Estrid, der giver signal med hornet.

  Redaktionen

  (Visited 8 times, 1 visits today)