Museet for Søfart modtager stor gave

  0
  REKLAMA

  ”Bestyrelsen har besluttet at yde en ekstraordinær støtte til museet i den svære tid”, siger formanden, tidl. orlogskaptajn Peder Ellegaard.

  ”Vores mange medlemmer glæder sig til at museet genåbner med udstillinger, arrangementer og bogudgivelser, der fortæller om Danmark som søfartsnation, og vi er glade for at kunne bidrage til at aktiviteterne kan genoptages”, siger Peder Ellegaard.

  Direktør for M/S Museet for Søfart, Ulla Tofte, er meget taknemmelig for støtten:

  ”Det er helt fantastisk at have venner, der forstår at vi befinder os i en alvorlig situation og har brug for hjælp. Takket være disse midler kan vi nu begynde at planlægge en stor udstilling, der skal være med til at trække publikum tilbage på museet i 2021 og fortsætte arbejdet med en bogudgivelse om dansk identitet og søfart gennem 200 år”.

  M/S Museet for Søfarts Venner blev stiftet i 1941 og støtter museets bogudgivelser, arrangementer og anden formidlingsvirksomhed. Foreningen har i dag 550 medlemmer og er åben for alle interesserede.

  Et medlemskab koster 425 kr. årigt og giver gratis adgang til museet ligesom medlemmerne hvert år får museets store bogudgivelse.

  Kilde: M/S Museet for Søfart

  (Visited 5 times, 1 visits today)