Krydstogterne er udsat igen igen igen

  0
  REKLAMA

  Og allerede nu står det klart, at 1. juli næppe heller bliver dagen, hvor passagerne igen kan stå tæt og nyde udsigten fra toppen af verdens største krydstogtskib, Symphony of The Seas, som på videoen i bunden af denne historie. 

  Det skyldes, at de amerikanske myndigheder har forbudt sejlads med passagerskibe til sidst i juli.

  Carnival Corp´s Cunard Line har udskudt sejladserne med Queen Mary 2 og Queen Victoria til – foreløbig – 31 juli, mens Queen Elisabeth vil forblive liggende for anker frem til 8. september, hvilket betyder aflysning af hele skibets sæson i Alaska.

  Carnival Corp. har også oplagt sine øvrige 101 skibe til udgangen af juni, og billedet er det samme for Royal Caribbean.

  Reelt kan der sættes en rød streg over krydstogtsæsonen 2020. Den vil aldrig nå at komme rigtig i gang. Således vil ingen af de største amerikanske rederier sende deres store skibe på togter til Europa.

  Det vil kunne mærkes i de populære europæiske krydstogtdestinationer, inklusiv de danske havne, der er blevet vant til indtægterne fra de mange krydstogtpassagerer. Alene i København var der i år ventet et rekordstort besøg fra mere end 1 mio passagerer, forudså sammenslutningen Cruise Baltic. Det var i februar – før coronakrisen nåede den vestlige verden.

  (Visited 9 times, 1 visits today)