Wärtsilä designer luksus ekspeditions-skibe

  0
  REKLAMA

  Designet er udarbejdet i tæt samarbejde mellem Wärtsilä og kaptajn Rajko Zupan fra Amundsen Expeditions. De nye skibe forventes primært at skulle betjene det voksende kinesiske marked.

  “Skibene er designet til at kunne operere effektivt i både tropiske og polar farvande. Og fordi ekspeditions krydstogtskibe ofte sejler i barske forhold til fjerntliggende og øde destinationer, er der lagt særlig vægt på skibets operationelle pålidelighed,” udtaler Markku Miinala, direktør for Ship Design Sales i Wärtsilä Marine i en pressemeddelelse om skibet.

  Skibene vil selvfølgelig blive proppet med alle Wärtsilä´s mest avancerede systemer og selvfølgelig leve op til de skrappeste miljøkrav.

  “Vi har stor respekt for Wärtsilä´s erfaring og brede udvalgt af kvalitetsløsninger. Dette er vigtigt for os, da disse krydstogtskibe er særdeles komplekse og behøver avanceret design ekspertise. Krydstogtskibene vil alene rumme udvendige kahytter, suiter, vinterhaver og de mest moderne miljø teknologier,” siger Kaptajn Rajko Zupan fra Amundsen Expeditions.

  Kilde: Wärtsilä

  (Visited 7 times, 1 visits today)