Tre personer hårdt kvæstet ved eksplosion

  0
  REKLAMA

  SENESTE:
  Politiet oplyser, at de tre tilskadekomne nu er fløjet til Rigshospitalet i København. De to personer, der skulle tjekkes for røgforgiftning er færdigbehandlet.
  Branden på skibet efter eksplosionen er slukket og politiet går nu i gang med at efterforske årsagen til eksplosionen nærmere, ligesom Arbejdstilsynet er tilkaldt,” skriver Østjyllands Politi i et tweet.

  Uddybningsskibet Grete Fighter, der er bygget i 1980, er ejet af Peter Madsen Rederi A/S i Skanderborg.

  Politiet fik anmeldelsen om gaseksplosionen kl. 9.38 og var hurtigt på stedet sammen med brandvæsenet. Eksplosionen skete i forbindelse med arbejdet på skibet, oplyser politiet.

  Der var ifølge politiet tre personer, der arbejdede på skibet, da eksplosionen skete.
  “De er svært tilskadekomne og bliver fløjet til hospitalet med helikopter. Yderligere 2 skal tjekkes for røgforgiftning. Umiddelbart ikke yderligere personer kommet til skade,” skriver Østjyllands Politi i et tweet kl. 11.04.

  To lægehelikoptere og fire ambulancer ankom til værftet ved Nordhavnsvej i Grenaa.

  TV 2 Østjylland har talt med et øjenvidne, der så ulykken fra den modsatte kaj:

  “Jeg kan se en masse mennesker, der render rundt og hiver folk op ned fra lastrummet. Brandvæsenet har maske og iltflaske på. Det ser slemt ud. Der kommer jo ikke fire ambulancer, fem politibiler og to helikoptere, hvis det ikke er alvorligt, siger Lars Pedersen til TV2 Østjylland.

  (Visited 11 times, 1 visits today)