Trump til US Navy: Skyd hvis de generer jer

  0
  REKLAMA

  “Jeg har instrueret den amerikanske flåde om at skyde og ødelægge alle iranske bevæbnede både, hvis de generer vores skibe til søs,” skrev Trump i et tweet timer efter, at den Iranske Revolutionsgarde sagde, at det havde sendt Irans første militære satellit ud i rummet.

  En amerikanske flådestyrke bestående af det fremskudte baseskib USS Lewis B. Puller, destroyeren USS Paul Hamilton, patruljebåden USS Firebolt og kystvagtskibene Wrangell og Maui, befandt sig i internationalt farvand i den nordlige del af Den Persiske Golf, da de 11 iranske hurtiggående både cirklede rundt om dem i en times tid.

  De amerikanske fartøjer var i gang med at gennemføre en øvelse med Apache angrebshelikoptere stationeret om bord på USS Lewis B. Puller, da episoden fandt sted.

  Se video fra hændelsen i sidste uge herunder:

  (Visited 3 times, 1 visits today)