Maersk Drilling rammes af to opsigelser

  0
  REKLAMA

  Maersk Drilling oplyser, at de har modtaget opsigelser af kontrakterne på to borekontrakter.
  Det gælder kontrakten vedrørende Maersk Developer med BG International, der er et datterselskab til Shell. Her træder opsigelsen i kraft øjeblikkeligt.

  Den anden opsagte kontrakt gælder jack-up riggen Maersk Reacher, der er indgået med Aker BP. Den løb oprindelig til udgangen af oktober i år, men er opsagt fra udgangen af april.

  Maersk Drilling forventer at modtage kompensation for begge opsigelser og påvirkningen på selskabets økonomi i 2020 forventes derfor at være begrænset, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

  Maersk Drilling nedjusterede den 20. marts forventningerne til resultatet for 2020 i lyset af Corona-krisen og den ekstremt lave oliepris fra et driftsresultatet (EBITDA) på 400-450 mio. dollar til 325-275 mio. dollar.

  Maersk Drilling understregede i meddelelsen til fondsbørsen, at selskabet har en høj likviditetsreserve og vil være i stand til at klare sig igennem også en længere periode med stor usikkerhed på grund af corona-krisen og den lavere oliepris.

  Kursen på aktierne i Maersk Drilling, der handles under navnet The Drilling Company of 1972 A/S, har dog foreløbig ikke klaret sig godt igennem krisen. Den ligger nu lige under 150 kr. og aktien har dermed mistet mere end to tredjedele af værdien ved børsintroduktionen i starten af april i fjor.

  Redaktionen

  (Visited 8 times, 1 visits today)