Kaptajn på Hamburg Süd skib dræbt

  0
  REKLAMA

  Hvad der reelt skete på Spirit of Hamburg er endnu ikke klarlagt. De lokale medier skriver mere eller mindre direkte, at det dødelige overfald på kaptajnen den 16. april kan være udført af 12 filippinske besætningsmedlemmer på skibet.

  Zeaborn Ship Management skriver i pressemeddelelsen, at de ikke vil kommentere yderligere på sagen, fordi politiet er i gang med efterforskningen. Selskabet skriver dog, at det er opmærksom på opslag på de sociale medier, der omtaler besætningen som værende filippinsk. “Dette er ikke korrekt”, skriver Zeaborn Ship Management.

  Zeaborn skiver, at kaptajnen blev dødeligt kvæstet efter, “hvad der antages at være et voldeligt overfald begået af en indtrængende på skibet”.

  Det colombianske medie Portal Portuario citerer en ledende medarbejder fra Cartagena Metropolitian Police for, at kaptajnen “ifølge de første oplysninger fra det nationale politi tilsyneladende blev angrebet af besætningen.”
  Undersøgelserne må formodes at afdække, hvad der er op og ned på historien.

  Zeaborn Ship Management skriver i meddelelsen, at de har sendt repræsentanter til Cartagena for at støtte besætningen, der også får tilbudt psykologhjælp.

  Kilde: fleetmon.com samt lokale colombianske nyhedssites.

  (Visited 5 times, 1 visits today)