Ny generalsekretær i Mercy Ships Danmark

  0
  REKLAMA

  Vibeke Hauge Førrisdahl kommer med solid ledererfaring fra sit seneste job som direktør for Mission Øst´s kontor i Danmark, hvor hun bl.a. har stået i spidsen for at udvikle og eksekvere en strategi for folkelig forankring.

  Hos Mercy Ships Danmark får hun brug for sine alsidige evner inden for administration, fundraising, strategisk udvikling og kommunikation, når hun bliver ansvarlig for at strukturere arbejdet for 2.5 ansatte og en række dedikerede frivillige og udsendte volontører.

  Mercy Ships er repræsenteret i 16 lande, med hovedsæde i Texas, og det bliver generalsekretærens ansvar at forsætte det tætte internationale samarbejde.

  Mercy Ships har et nyt flagskib under bygning – Global Mercy – der forventes færdig næste år. Men indtil da er Africa Mercy det enste skib i drift.

  Skibet er særdeles godt kendt i Danmark, da det oprindelig blev bygget som en af tre nye IC togfærger til Storebælt og navngivet Dronning Ingrid.

  Det blev i 1999 erhvervet af Mercy Ships og i løbet af 7 år ombygget til verdens største ikke-stats ejede hospitalsskib.

  Mercy Ships Danmarks arbejde finansieres af private støtter, virksomheder og fonde.

  Kilde: Mercy Ships

  (Visited 6 times, 1 visits today)